راهنمای عمومی تغذیه و بیماری Covid۱۹
کووید - 19 یک عفونت ویروسی جدید است که بر روی ریه ها اثر می گذارد و می تواند فرد را به شدت بیمار کند تا جایی که ممکن است برای تنفس به تجهیزات تنفسی کمکی نیاز شود. به همین علت، بیمار در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بستری می شود. |
|||||||||||||||||
در ICU چگونه به بیمار غذا رسانده می شود ؟ در ICU با استفاده از لوله تعبیه شده داخل بینی یا دهان و یا با استفاده از تزریق مواد غذایی به داخل رگها تغذیه انجام می شود. لوله غذا ممکن است حتی بعد از خروج بیمار از ICU و رفتن به بخش دیگر نیز همراه او باشد. |
|||||||||||||||||
تغذیه در بیماری کرونا بعد از ترخیص از بیمارستانبیمار ممکن است بسیار ضعیف یا خسته شده باشد و متوجه کاهش وزن خود شود. همچنین ممکن است مقدار خوردن و آشامیدن کمتر از زمان قبل از ابتلا به بیماری باشد. این کاملاً طبیعی است و بازگشت به شرایط قبل از بیماری، زمان می برد. بنابراین، بیمار باید از ادامه کاهش وزن خود جلوگیری کند تا بتواند به حالت طبیعی برگردد. چند راهکار کلیدی - تلاش کنید همراه هر وعده غذا نان ، پاستا ، برنج و..... داشته باشید. - سعی کنید در هر وعده غذایی از میوه ها و سبزیهای تازه استفاده کنید. - در هر وعده غذایی از پروتئین مانند مرغ، ماهی، گوشت، تخم مرغ، لبنیات، مغزها، حبوبات و کره بادام زمینی استفاده کنید. - سعی کنید هر روز 8 تا 10 لیوان مایعات مانند آب، آبمیوه و شیر بنوشید. حواستان به غذاهایی که می خورید باشد؛ مثلاً بنویسید چند درصد از غذا را خوردید. اگر کمتر از نصف حالت عادی خوردید، یک میلک شیک با ماست یونانی درست کنید و یا در بین وعده های غذایی از مکمل استفاده کنید.
|