تنظیمات ویجت

دپارتمان تغذیه
  • صفحه اصلی
  • معرفی دپارتمان
  • تماس با ما
  • انتشارات تغذیه
  • نقشه ی سایت
    • بحث روز
      • رویدادهای تغذیه پزشکی فراتر از کرونا در سال ۲۰۲۰
      • راهنمای عمومی تغذیه و بیماری Covid۱۹
      • فواید رژیم پلی فنول در بیماری کووید ۱۹
    • تغذیه سالم برای قلب سالم
      • اصول تغذیه سالم
        • اصول سالم غذاخوردن
      • انتخاب غذاهای سالم
        • چهار راهکار کلیدی انتخاب غذای سالم
      • رفتارهای غذایی سالم
        • اصلاح عادات و رفتارهای غذاخوردن
      • بدن سالم
      • دستور پخت غذاهای سالم
    • تغذیه در بیماریهای مختلف
      • فشارخون بالا
        • آشنایی با رژیمهای غذایی مؤثر در کنترل فشارخون بالا
      • چربی خون بالا
        • راهکارهای تغذیه ای برای مدیریت کلسترول خون
        • درمان تری گلیسیرید بالا در کودکان و نوجوانان
      • دیابت
        • چرا دیابت، خطر بیماریهای قلبیعروقی را افزایش می دهد؟
        • مدیریت دیابت نوع ۲ از طریق رژیم غذایی
      • نارسایی قلبی
      • بیماریهای کلیوی
        • رژیم درمانی در بیماران همودیالیز
      • بیماریهای قلبی در کودکان
        • راهنمای تغذیه در کودکان تحت درمان با وارفارین
        • هشت اقدام ضروری در مراقبت از کودکان تحت درمان با وارفارین
      • سندرم متابولیک
        • سندرم متابولیک چیست؟
    • بانک اطلاعات علمی و پژوهشی
      • مقالات فارسی
      • مقالات لاتین
    • دانستنیهای تغذیه
      • رفلاکس معده در کودکان
    • رخداد ها
      • کارگاه
      • همایش
      • وبینار
    • بخش غذا
      • مدیریت طبخ غذا
      • برنامه غذایی پرسنل
      • برنامه غذایی بیماران
  • صفحه‌اصلی
  • بانک اطلاعات علمی و پژوهشی
  • مقالات لاتین
  • تغذیه در نوتوانی بیماران قلبی-عروقی

تغذیه در نوتوانی بیماران قلبی-عروقی

تعداد بازدید:۹۸۱
The Monitoring of Psychosocial Factors During Hospitalization Before and After Cardiac Surgery Until Discharge From Cardiac Rehabilitation

 

Optimum nutritional strategies for cardiovascular disease prevention and rehabilitation (BACPR)

        

 

Dietary interventions in cardiac rehabilitation e The gap between
guidelines and clinical practice

   
   

 

صفحات مرتبط

  • - مقالات لاتین
  • - نقش تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی
  • - ارزیابی وضعیت تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی
  • - مواد غذایی و بیماریهای قلبی-عروقی
  • - مواد مغذی، داروها و بیماریهای قلبی-عروقی
  • - مداخلات تغذیه ای در بیماران بستری
  • - تغذیه در نوتوانی بیماران قلبی-عروقی

تغذیه

  • نشانی: تهران - خیابان ولی عصر (عج) - جنب پارک ملت - نبش نیایش مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی - طبقه زیرزمین - واحد تغذیه

  • تلفن: 23922225-021/

  • دورنگار: 23922872-021

Tehran University
© انستیتو آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی توسعه و طراحی: ACA.CO