تنظیمات ویجت

دپارتمان تغذیه
  • صفحه اصلی
  • معرفی دپارتمان
  • تماس با ما
  • انتشارات تغذیه
  • نقشه ی سایت
    • بحث روز
      • رویدادهای تغذیه پزشکی فراتر از کرونا در سال ۲۰۲۰
      • راهنمای عمومی تغذیه و بیماری Covid۱۹
      • فواید رژیم پلی فنول در بیماری کووید ۱۹
    • تغذیه سالم برای قلب سالم
      • اصول تغذیه سالم
        • اصول سالم غذاخوردن
      • انتخاب غذاهای سالم
        • چهار راهکار کلیدی انتخاب غذای سالم
      • رفتارهای غذایی سالم
        • اصلاح عادات و رفتارهای غذاخوردن
      • بدن سالم
      • دستور پخت غذاهای سالم
    • تغذیه در بیماریهای مختلف
      • فشارخون بالا
        • آشنایی با رژیمهای غذایی مؤثر در کنترل فشارخون بالا
      • چربی خون بالا
        • راهکارهای تغذیه ای برای مدیریت کلسترول خون
        • درمان تری گلیسیرید بالا در کودکان و نوجوانان
      • دیابت
        • چرا دیابت، خطر بیماریهای قلبیعروقی را افزایش می دهد؟
        • مدیریت دیابت نوع ۲ از طریق رژیم غذایی
      • نارسایی قلبی
      • بیماریهای کلیوی
        • رژیم درمانی در بیماران همودیالیز
      • بیماریهای قلبی در کودکان
        • راهنمای تغذیه در کودکان تحت درمان با وارفارین
        • هشت اقدام ضروری در مراقبت از کودکان تحت درمان با وارفارین
      • سندرم متابولیک
        • سندرم متابولیک چیست؟
    • بانک اطلاعات علمی و پژوهشی
      • مقالات فارسی
      • مقالات لاتین
    • دانستنیهای تغذیه
      • رفلاکس معده در کودکان
    • رخداد ها
      • کارگاه
      • همایش
      • وبینار
    • بخش غذا
      • مدیریت طبخ غذا
      • برنامه غذایی پرسنل
      • برنامه غذایی بیماران
  • صفحه‌اصلی
  • بانک اطلاعات علمی و پژوهشی
  • مقالات لاتین
  • ارزیابی وضعیت تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی

ارزیابی وضعیت تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی

تعداد بازدید:۹۷۸
Prevalence and Prognostic Significance of Malnutrition Using 3 Scoring Systems Among Outpatients With Heart Failure

 

Prognostic value of malnutrition assessed by Controlling Nutritional
Status score for long-term mortality in patients with acute heart failure

 

Is waist-to-height ratio a better predictor of hypertension and type 2 diabetes than body mass index and waist circumference in the Chilean population?

 

                

The GLIM criteria for defining malnutrition can predict physical
Q5 function and prognosis in cardiovascular disease
   

 

Translation and adaptation of the NUTRIC Score to identify critically ill
patients who benefit the most from nutrition therapy

   
   

 

صفحات مرتبط

  • - مقالات لاتین
  • - نقش تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی
  • - ارزیابی وضعیت تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی
  • - مواد غذایی و بیماریهای قلبی-عروقی
  • - مواد مغذی، داروها و بیماریهای قلبی-عروقی
  • - مداخلات تغذیه ای در بیماران بستری
  • - تغذیه در نوتوانی بیماران قلبی-عروقی

تغذیه

  • نشانی: تهران - خیابان ولی عصر (عج) - جنب پارک ملت - نبش نیایش مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی - طبقه زیرزمین - واحد تغذیه

  • تلفن: 23922225-021/

  • دورنگار: 23922872-021

Tehran University
© انستیتو آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی توسعه و طراحی: ACA.CO