نقش تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی تعداد بازدید:۱۳۵۵ اثربخشی ترکیب تجویز دارو و تغذیه سالم و فعالیت بدنی متناسب، با مداخله نظم دهی هیجان بر ادراک کنترل اضطراب و پاسخ های قلبی عروقی زنان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلبی ارتباط بین بار اسیدی رژیم غذایی و خطر بیماری های قلبی عروقی در بین بیماران نفروپاتی دیابتی اهمیت بافت چربی اپیکاردیال در بروز بیماریهای قلبی- عروقی بررسی پروفایل متابولومیک اسیدهای آمینه پلاسما در بیماران دیابتی مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی تأثیر تمرین هوازی با دو نوع تغذیه نرمال و سرشار از کلسترول بر شاخصهای آنتی اکسیدانی و استرس اکسایشی قلبی در موش صحرایی نر نقش سطح و عملکرد لیپوپروتئین با چگالی بالا ( HDL ) در بیماری های قلبی عروقی نقش آدیپوکینها در پاتوفیزیولوژی بیماریهای قلبی- عروقی مروری بر نقش تغذیه و گروه های غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه ی سالم جایگزین با خطر 10 ساله ی بیماری های قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391 مقایسه الگوی تغذیه در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی در شهرستان بروجرد