نقش تغذیه در بیماریهای قلبی-عروقی

تعداد بازدید:۱۳۵۵
              اثربخشی ترکیب تجویز دارو و تغذیه سالم و فعالیت بدنی متناسب، با مداخله نظم دهی هیجان بر ادراک کنترل اضطراب و پاسخ های قلبی عروقی زنان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلبی

 

ارتباط بین بار اسیدی رژیم غذایی و خطر بیماری های قلبی عروقی در بین بیماران نفروپاتی دیابتی

 

اهمیت بافت چربی اپیکاردیال در بروز بیماریهای قلبی- عروقی

 

بررسی پروفایل متابولومیک اسیدهای آمینه پلاسما در بیماران دیابتی مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی

 

تأثیر تمرین هوازی با دو نوع تغذیه نرمال و سرشار از کلسترول بر شاخصهای آنتی اکسیدانی و
استرس اکسایشی قلبی در موش صحرایی نر

 

نقش سطح و عملکرد لیپوپروتئین با چگالی بالا ( HDL ) در بیماری های قلبی عروقی

نقش آدیپوکینها در پاتوفیزیولوژی بیماریهای قلبی- عروقی

 

مروری بر نقش تغذیه و گروه های غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

 

ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه ی سالم جایگزین با خطر 10 ساله ی بیماری های قلبی عروقی در
کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391

مقایسه الگوی تغذیه در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی در شهرستان بروجرد